torsdag, oktober 05, 2006

Vad var bäst på 70-talet?

Här kommer en liten intressant omröstning som ni kära läsare kan få vara med och utföra. Kanske baserat på detta kan jag skriva om nåt skoj med det som fått många röster. Klicka i alternativet och sen på Rösta.

Man behöver inte rösta på "jag var inte född då..." om det skulle vara så. Dessutom har jag upptäckt att det står olika på den här sidan och på Visa. Där står det Dansbanden (speciellt deras kläder)! (Jag vet inte hur jag skall ändra). Som kan ses i nuläget då hela 124 röster ! räknats leder barnprogrammen, följt av solidariteten och disco-ABBA.

Vad var bäst med 70-talet?
Frisyrerna
Skjortor med snibbar
Solidariteten
Proggen
Mellanölet
Disco och ABBA
Barnprogrammen
Jag var inte född då/för liten att minnas
Gröna vågen
Inget!
Free polls from Pollhost.com

Ja, det får väl ses som om barnprogrammen vunnit flest röster nu. Solidaritet givetvis. Disco och ABBA speglar väl stämningen på den tiden, med dom "coola" kläderna och den sköna gillestuga stämmningen på partyn som man hade på den tiden. Jag ångrade först alternativet skjortor med bruna snibbar och tänkte ändra till "70-tals kläder", som jag tror fått många fler röster. Ingen röstade på Inget! (som tur var:). Det får väl bli mer om barnprogram nu då...