söndag, februari 05, 2006

Dagens outfit

Jag tänkte berätta lite för er om min outfit idag. Det har ju blivit populärt på sista tiden och man vill ju inte vara sämre.

Idag har jag ansat mitt skägg, kammat till min masfrisyr och jag har putsat mina Lennon-bågar av fönsterglas. Solen skiner och jag känner mig väl till mods. Jag lyssnar på "skäggmanslaget" hon kom över mon. Stampar takten med mina träskor och jag kompar lite till på min tvärflöjt. Jag har utsvängda manchesterbyxor, en brun skjorta med långa snibbar och ovanpå skjortan en kofta som jag har stickat själv. Koftan har jag förresten färgat själv ute på gården. Man lägger björklöv i en kittel och låter elden sakta värma upp och sedan rör man om i kitteln med koftan i. Det luktar härligt!Jag har hällt upp ett glas vino tinto och livet leker. Jag har rivit ut en sida ur en bok som handlade om kapitalism för att rulla en cigarett. Jag läser en god bok "Kamrat i Nord", men snart får jag sluta. Min kamrat Börje kommer över och vi skall tälja i näver tillsammans.

9 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Ha ha... Du vet hur man lever livet, det må jag säga.

70-tals Per sa...

Javist det är klart, men man får bara dricka en flaska vino tinto...

Bragg sa...

Bastadtofflor eller vanliga, med nitar?

Kinna sa...

Hualigen, det låter som om du kommer från ett litet svenskt ställe och inte bor i Madrid. =)

Writers Edge sa...

Det är sannerligen en av de vackraste bilderna!

70-tals Per sa...

kinna: hehe, jag kanske gjorde en virtuell outfit bakåt i tiden...

writers edge: men jag gillar också stenhårt deras outfit även om jag troligen inte skulle platsa i sammanhanget. Kungen i denna géngre är dock "Skogis" i Peps Blodsband.

Carolina sa...

Bless you! Prisat vare 70-talskläder! / En tjej som bara äger manchesterbyxor och går runt i blommig tunika/skjorta eller poncho.

goldqueen42@hotmail.com sa...

har ett hus i värmland bredvid Bo-Anders Persson från Träd Gräs och Stenar.
Bilden från omslaget är berget i min hembygd. Långt bort från New York där jag bor för tillfället. Nu fick du mig längta mer hem än vanligt. Gissa om jord mellan tårna är underbart. Värsta gröna vågen gick i min hembygd på 70 talet. Måste säga att du bör ta en titt på www.utmark.se och läsa om "utmarksfestivalen" för vill du umgås med velornissar så hittar du rätt på "utmarksmusik" en festival i augusti på en säter mitt i urskogen och vem väljer artister? - Jo, Bo-Anders (som gärna felar på sin fiol)

70-tals Per sa...

goldqueen42: Jag tackar för tipset! Jag skall se om jag har möjlighet att ta mig dit nån gång. Verkar ju helskönt! Jord mellan tårna minns jag också, vad skönt det var